България без цензура присъединява още един клон на България на гражданите

България без цензура бавно, но сигурно поглъща партията на Меглена Кунева България на гражданите. След като през 2013 година Николай Бареков успя да присъедини ръководствата на цели девет местни структури на формацията на Кунева, това се случи и с варненския клон на България на гражданите. По този начин България без цензура нанася поредния си удар по опонентите си след като привлича абсолютно всичките им хора от Морската столица.

[caption id="attachment_378488" align="alignleft" width="300"]България без цензура отмъква хората на Меглена Кунева България без цензура отмъква хората на Меглена Кунева[/caption]

В същото време стана ясно, че ако изборите бяха днес, партията на Николай Бареков щеше да вземе повече проценти от ДПС. Според проучване на Института за модерна политика, разглеждащо нагласите към политиката в страната за изминалия февруари месец, България без цензура, в коалиция с ВМРО и ЗНС ще вземе 8%, а ДПС едва 4,3%. Лидери отново са от Коалиция за България, които изпреварват със съвсем малко основните си опоненти от ГЕРБ.

Ако изборите бяха днес БСП щяха да получат 18,8% от подкрепата на избирателите, а партията на Бойко Борисов е съвсем малко зад тях с 18%. Реформаторският блок е с 3,6% подкрепа, Атака - 3%, а изненадата е проектът на Георги Първанов АБВ, който изпреварва Атака и би взел 3,9%, предават от БЛИЦ.