Не се е появявал в ефир от миналата седмица

Вероятно ви е направило впечатление, че от началото на този месец, Слави Трифонов не се е появявал в ефир.

Шоуто на Слави” водят сценаристите му, а от него няма и следа. Мнозина се запитаха дали няма някакви здравословни проблеми, но не. За щастие, не това е причината за отсъствието му. И той като всички има нужда от почивка, макар да отнесе сериозни критики, че си е взел отпуск по никое време. За последно той води шоуто си в петък, миналата седмица. От тогава до момента, на стола му се редуват сценаристите от шоуто. Навръх Националния празник на България – 3 март, предаването бе излъчено на запис.

[caption id="attachment_354969" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов забегна с любимата си Слави Трифонов забегна с любимата си[/caption]

От екипа на Слави коментират, че шефът им е забегнал изненадващо, при това, без да предупреди никого. Колегите му го чакали в събота да се появи в Свищов за концерта на победителката в конкурса за сценична партньорка на г-н Андреев – Крисия. Той обаче така и не се появил. Едва на следващия ден се обадил, за да съобщи, че е заминал и ще отсъства няколко дни. Дългия обаче така и не казал къде се намира. Никой от подчинените му не е наясно с дестинацията, която е избрал, за да отдъхне в компанията на любимата си – Мартина.

За всички обаче е повече от ясно, че е отпътувал за някое екзотично местенце. Макар и Слави да не обявил, че е с Мартина, това е повече от ясно за екипа, тъй като танцьорката от балет „Магаданс” също не се е появила на работа след почивните дни. След като миналата седмица изненада зрителите на шоуто с екстравагантната си прическа на плитки, от екипа на Слави предполагат, че сега ги показва в някой тузарски курорт в южната ни съседка Турция. Колегите на Слави коментират, че той не обичал да казва къде и кога ще пътува, за да избегне неприятните срещи с папараците, пише pik.bg.