Бисер Миланов-Петното е категоричен, че е политическа жертва

Бисер Миланов-Петното се закани, че ще съди Бойко Борисов точно както в момента е подал жалба срещу Николай Бареков. Причина за гнева му срещу бившия премиер са обвиненията на Бойко, че Миланов е човек на Николай Бареков. "Предлагам на Бойко да спре да ме нарича Петното, защото ще го дам на съд", изригна Бисер Миланов-Петното.

[caption id="attachment_313900" align="alignleft" width="300"]Бисер Миланов-Петното се закани да съди Бойко Борисов Бисер Миланов-Петното се закани да съди Бойко Борисов[/caption]

Той заяви още, че се чувства политическа жертва, тъй като е затворен заради протестите си срещу бившите управляващи. "Аз жертвах свободата си, но не съжалявам за това", патетично обяви Бисер Миланов-Петното в интервю за Агенция ПИК. Той за пореден път натърти, че не се познава лично с Бойко Борисов и никога не се е срещал с него.

Припомняме ви, че в момента Бисер Миланов-Петното се намира в затвора, след като беше арестуван по обвинение в заплаха за убийство. Той нашумя особено много покрай протестите срещу властта и по-конкретно с острите си нападки срещу лидера на ГЕРБ. Бисер Миланов-Петното беше обвинен и, че е хвърлил запалена цигара срещу репортерката на бТВ Мария Цънцарова.

Действие, което беше категорично отречено от затворника. Според версията на Петното Цънцарова му се е обадила да се срещнат, но така и не се е появила на уговореното място.