Сашо Диков и Волен Сидеров влязоха в ожесточен спор в кулоарите на Парламента

Сашо Диков не пропусна възможността да се заяде с Волен Сидеров. Журналистът издебна лидера на Атака в кулоарите на Народното събрание и го захапа за слуховете, че е бил агент на службите. "Господин Сидеров, чух, че ви наричали Джеймс Бонд - заради агентурното ви минало", не се сдържа Сашо Диков докато Волен минаваше покрай него.

[caption id="attachment_313276" align="alignleft" width="300"]Сашо Диков захапа Волен Сидеров Сашо Диков захапа Волен Сидеров[/caption]

Думите на журналиста са във връзка с появилата се през седмицата скандална информация, че и Волен Сидеров е бил агент на службите. Информация, която все още не е потвърдена. Съвсем очаквано, националистът побесня от гаврата на журналиста. "Какви са тия глупости, бе!", изригна Сидеров срещу Сашо Диков. И допълни, че именно репортерът е бил агент заради факта, че е служил на ЦК на БКП.

"Излагаш се, много си зле", беснееше атакистът. Сидеров обаче не се задоволи само с това. Лидерът на Атака намекна, че Сашо Диков е корумпиран като му заяви в прав текст да си брои парите, които взема за поръчки и да не се занимава с него.

Сашо Диков обаче не се смути ни най-малко от нападките и заяви, че Волен Сидеров все още го е шубе от него и затова не смее да дойде в студиото на предаването му, предават от ПИК.