Волен Сидеров предизвика хаос пред Президентството (Видео)

Волен Сидеров предизвика хаос пред Президентството (Видео)
5 (100%) 2 votes

Волен Сидеров се спречка с полицаите, охраняващи сградата на „Дондуков“ 2

Волен Сидеров за пореден път реши да предизвика хаос. Лидерът на Атака се оказа в центъра на истински екшън, разиграл се малко по-рано тази вечер пред президентството. Случката е станала около 18 часа тази вечер и е довела до сблъсъци между полицаи и хора на Атака, начело с Волен Сидеров. Атакистите са се намирали пред сградата на Президентството, за да протестират срещу приемането на Турция в Европейския съюз.

Волен Сидеров предизвика екшън пред Президентството

Волен Сидеров предизвика екшън пред Президентството

В мига, в който министър-председателят на Турция Ахмед Давутоглу напусна сградата, хората на Волен Сидеров заедно със самия него, започнаха да скандират „Оставка“ към Президентството. Те се опитаха и да пробият кордона полицаи, който охраняваше сградата на държавния ни глава. Униформените обаче ги отблъснаха, след което последва леко меле, в което обаче, за щастие, няма пострадали.

След като предизвикаха сериозна суматоха, Волен Сидеров и компания се отправиха към сградата на бившия партиен дом, където бяха оставили колите си. Венцислав Лаков, депутат от партията, обяви, че е безсмислено повече да чакат представител на президента, тъй като такъв нямало да се появи. В същото време на тротоара точно до Президентството през целия ден стоеше неправилно паркирано Ауди, но никой не посмя да го вдигне с паяк. Волен Сидеров заяви, че това е колата на Бойко Борисов, затова никой не смее да я пипа, предават от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар