Андрей Арнаудов откровен до болка: Влюбвал съм се два пъти, но не и в съпругата си

Андрей Арнаудов откровен до болка: Влюбвал съм се два пъти, но не и в съпругата си
5 (100%) 4 votes

Андрей Арнаудов, сценичната половинка на Иван, за пръв път говори открито за жените в живота си

Андрей Арнаудов, по-познат на публиката като Андрей от Иван и Андрей, за пръв път проговори открито за личния си живот и за жените в него. Водещият на Къртицата е известен с факта, че пази много ревниво случващото му се в личен план и не обича да го прави обществено достояние. В откровено интервю за вестник „Уикенд“ обаче Андрей Арнаудов прави изключение и вдига завесата над любовния си живот.

Андрей Арнаудов проговори за жените в живота си

Андрей Арнаудов проговори за жените в живота си

Андрей Арнаудов признава, че е бил истински влюбен два пъти в живота си. За изумление на всички обаче сред двете големи любови на водещия и продуцент не е бившата му, единствена до момента съпруга – сръбкинята Даниела. Първата жена, в която опосумът се влюбва, е актрисата Ани Пападополу, с която продължава да бъде приятел и до днес. Другата голяма любов в живота му е бившата ТВ водеща Надя Иванова, по-известна като Надя от Елит. С която Андрей Арнаудов се раздели наскоро след като двамата дадоха втори шанс на връзката си.

За Даниела обаче водещият е лаконичен и казва само, че се радва, че е намерила щастие и има дете. Андрей Арнаудов признава още, че бивше гадже му е изневерявало. Това обаче не е било повод за края на връзката. ТВ продуцентът обаче не пожела да уточни за коя от бившите си говори, предават от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар