Николай Бареков поиска президентът да бъде свален и да бъдат проведени предсрочни избори за Парламент

Николай Бареков продължава с атаките срещу ГЕРБ по всички възможни линии. Лидерът на България без цензура заяви, че партията му ще поиска да започне процедура по импийчмънт срещу президента Росен Плевнелиев. Като причина за това Николай Бареков изтъкна фактът, че държавният ни глава е бил избран едва ли не нелегитимно след фалшификация на бюлетини през 2011 година и с помощта на олигархията, която го подкрепя и до днес.

[caption id="attachment_307038" align="alignleft" width="300"]Николай Бареков поиска импийчмънт на президента Николай Бареков поиска импийчмънт на президента[/caption]

Изненадващо, Николай Бареков подкрепи искането на Бойко Борисов за оставка на настоящото правителство и провеждането на предсрочни избори. Журналистът обаче изтъкна, че евентуалният служебен кабинет не трябва да е назначен от Росен Плевнелиев или пък от Бойко Борисов. Николай Бареков обяви, че ще поиска провеждането на предсрочни избори веднага щом минат изборите за Европейски парламент през май, където журналистът очаква партията му България без цензура да извоюва сериозен резултат.

Бившият директор на ТВ7 изненадващо заяви, че очаква подкрепата на Бойко Борисов, разкриват от ПИК. Самият той обаче няма никакви намерения да подкрепя нито сегашната власт, нито опозицията. Журналистът настоява и за приемането на Закона за операция "Чисти ръце", тъй като това е единственият начин да корумпираните политици да бъдат махнати от Парламента.