Мая Илиева се покри чак в далечната република, бясна на предаването на Николета Лозанова

Мая Илиева избяга в Доминикана след като в "Поверително от НЛ" бяха излъчени непоказвани кадри от сватбата й с Георги Илиев през далечната 1994 година. Вдовицата на покойния подземен бос била бясна заради показаното видео и данданията, която неминуемо се вдигна около него.

[caption id="attachment_272913" align="alignleft" width="300"]Мая Илиева е бясна заради излъчените кадри от сватбата й с Георги Илиев Мая Илиева е бясна заради излъчените кадри от сватбата й с Георги Илиев[/caption]

Точно заради това Мая Илиева реши да се изнесе от България за неопределено време, за да избегне шума около сватбата си с боса на ВИС 2. Както и около гостите на събитието, повечето от които скандално известни. И вече покойници. Мая Илиева ще остане в къщата, която притежава на островната държава, а заедно с нея са и децата й.

Припомняме ви, че на 8 февруари тази година Николета Лозанова започна да излъчва кадри от сватбата на Георги Илиев и Мая Илиева. Видеото от събитието от 24 април 1994 година беше излъчено за пръв път в ефир. Освен венчавката на младоженците, то вади на бял свят и практически всички ключови фигури от българския подземен свят по онова време. Сред тях са Младен Михалев-Маджо, Румен Николов-Пашата и вече покойният Румен Маринов-Нарциса, който е и кум на двойката. Коко Динев също присъства на празненството, заедно с шоумените Миодраг Иванов, Камен Воденичаров и Август Попов, видяха от ПИК.