Евгени Стефанов харчел по 2 бона при посещение в игрална зала

Евгени Стефанов, бащата, който предизвика сълзи в очите на хиляди българи с факта, че гледа двете си деца с 80 лева на месец, всъщност е запален комарджия. Служители в казина в Свищов разкриха, че самотният татко, който трогна хората с историята си, е сред най-редовните им посетители. Нещо повече, досега при всяко свое посещение Евгени Стефанов изигравал по 10-20 лева. В последните две седмици обаче мъжът започнал да изиграва по минимум 1000-2000 на вечер, твърдят служители на игралните зали.

[caption id="attachment_267913" align="alignleft" width="300"]Евгени Стефанов Евгени Стефанов[/caption]

Бившата жена на Евгени Стефанов и майка на децата също потвърди, че той действително от години има страст към хазарта и често посещава казината в града. Жената се грижи съвсем самичка за другите две деца на двойката, за които обаче не получава и лев от бившия си мъж, научиха от бТВ. Според запознати Евгени Стефанов е получил близо 80 000 лева от дарения на състрадателни хора. Голяма част от тези пари обаче вече са профукани по игралните зали.

Самият той твърди, че не бил получил повече от 10 000 лева помощи и отрече да е ходил да да играе. В първия репортаж обаче Евгени Стефанов си противоречи, казвайки, че е ходил няколко пъти в казина в Свищов. Освен пари, Евгени Стефанов получава нон стоп и колети от непознати, желаещи да помогнат на него и децата му.

Служители на куриерската фирма обаче разкриха, че той отварял още на място пакетите, избирайки от тях само техниката и парите. Всичко останало изхвърлял на боклука, споделят възмущението си работниците.