Призна, че Симона е по-добра от нея

Конкурентката на Крисия – Симона Иванова от Свищов се превърна в истинска сензация в първата финална вечер на конкурса за партньорка на малкия зевзек господин Андреев в „Шоуто на Слави”.

За пореден път осемгодишната Симона успя да изпее песента си без нито една грешка, при това със сериозна доза артистизъм и чувство. По този начин тя съсипа вай-голямата си конкурентка в лицето на 9-годишната разградчанка Крисия. Специалисти отбелязват, че изпълнението й е било изпълнено със слабости, за които самата тя си призна сензационно. Крисия има смелостта и доблестта да поздрави Симона и да признае, че е по-добра от нея веднага след появата й на сцената.

[caption id="attachment_267171" align="alignleft" width="300"]Крисия призна, че Симона е по-добра от нея Крисия призна, че Симона е по-добра от нея[/caption]

Както вече ви информирахме, двете талантливи момичета са първи приятелки и между тях няма спортна злоба нито пък амбицията за победа. За сметка на това обаче пътят към славата успя да скара майките на двете певици. Снощи двете изпълнителки пяха за своите съученици, а песните им бяха подбрани от техните малки приятели от училище. Приятелите на разградчанката Крисия от III „б” клас на училище „Васил Левски” се бяха спрели на англоезична песен на Майли Сайърс, която е световен хит. Изпълнението на песента обаче сериозно затрудни Крисия и й изигра лоша шега на крачка от финала.

Изпълнението й бе толкоз слабо, че Слави и екипът му не намериха много ласкави думи, с които да я похвалят, но пък за сметка на това оцениха позитивно сценичното й представяне. Шансът бе на страната на Симона, която направо срази конкурентката си и то не без помощта на съучениците й от II „б” на училище „Димитър Благоев” в Свищов. За разлика от съучениците на Крисия, тези на Симона предлагаха български песни. За всички тях и за преподавателя си Румен Костов, Симона изпя песента „Един неразделен клас” на „Фамилия Тоника”.

С великолепното си изпълнение, Симона успя да разплаче малките си приятели, родителите си, преподавателите, както и част от екипа на Слави. След като свищовлийката изпълни песента, Слави извика с патос, че е била прекрасна и няма какво да си чешат езиците, тъй като за подобно изпълнение думите са излишни. Вече никой не се наема да предскаже коя ще е победителката, тъй като силите за финала вече са изравнени, пише pik.bg.