Росен Петров и свалянето на предаването му "Нека говорят" ще излязат солено на продуцентите от "Дрийм тийм"

Росен Петров и скандалното му сваляне от ефир ще излязат доста солено на продуцентската къща "Дрийм тийм", зад коятo стои Евтим Милошев. Заради рокадата с предаването на бившия сценарист на Слави - "Нека говорят", Евтим Милошев и Любо Нейков са влошили сериозно отношенията си с Николай Бареков. Към чиято партия "България без цензура" Росен Петров се присъедини.

[caption id="attachment_267092" align="alignleft" width="300"]Росен Петров ще излезе солено на "Дрийм тийм" Росен Петров ще излезе солено на "Дрийм тийм"[/caption]

Както знаете, Бареков е бивш изпълнителен директор на ТВ7. По която пък се излъчваше доскоро сериалът "Дървото на живота", продуциран от Милошев и компания. Заради скандалът с Росен Петров обаче има сериозна вероятност Бареков да замрази проекта и да не допусне заснемането на следващи сезони. Което измерено в пари е загуба от близо 400 хиляди лева, ако действително мащабният сериал бъде спрян.

От екипа на ТВ7 издават, че все още липсва договорка за заснемането на нов сезон, а актьорите, участващи в поредицата вече са дочули от различни места, че продължение на сериала няма и да има. "Росен Петров ще излезе много солено на Евтим Милошев и Любо Нейков", коментират в кулоарите на двете медии - бТВ и ТВ7, научиха от ПИК.