Опасна храна се продава без контрол по хранителните магазини

Опасна храна изправи на нокти варненци. Жителка на морската ни столица откри в салама си... парче метал! Жената, която не пожела да каже името си, е алармирала незабавно за недопустимата случка местния новинарски сайт petel.bg. Варненката е обяснила, че е купила колбаса от магазина в квартала. Жената е възмутена от факта, че подобна опасна храна се продава без контрол по магазините в търговската мрежа.

[caption id="attachment_266735" align="alignleft" width="300"]Опасна храна се продава в търговската мрежа Опасна храна се продава в търговската мрежа[/caption]

"Парчето метал не е с малки размери. Какво ще стане, ако попадне в устата на някое малко дете?", пита възмутената клиентка. Припомняме ви, че това не е първият случай опасна храна да циркулира из магазините за хранителни стоки в страната. Преди време столичанка се оплака, че е открила хлебарка в хляба си.

Друга жена пък откри мъртва мишка в... кутия с храна за деца. "Няма ли кой да вземе мерки срещу такива "производители", гневят се форумци. И допълват, че е крайно време държавата да направи нещо по въпроса с масовото разпространение на опасна храна из търговската мрежа, предават от ПИК.