Олимпиадата в Сочи все повече се превръща в пълен крах за родните олимпийци

Олимпиадата в Сочи започна едва преди няколко дена, а българските състезатели вече успяха да се "изявят" подобаващо. За съжаление, не както на всички ни се иска - с медали, а точно обратното. Родните олимпийци заемат единствено последните места в класиранията, а от вчера дори започнаха и нова мода.

[caption id="attachment_266451" align="alignleft" width="300"]Веселин Цинзов се отказа от Олимпиадата в Сочи Веселин Цинзов се отказа от Олимпиадата в Сочи[/caption]

Във вчерашния ден от Олимпиадата в Сочи Андрей Гридин отказа да участва в надпреварата на 15 километра индивидуално ски бягане, която ще се състои на 14 февруари. Тази сутрин пък това направи и Веселин Цинзов. Олимпиецът ни е отказал да пусне в спринта и името му е изтрито от списъка с 87 състезатели. От щаба все още липсва каквато и да е причина за решението и на двамата.

Така в надпреварата днес ще се включи единствено Андрей Гридин, който обаче упорито държи на отказа си да не участва в спринта в петък. Освен него на Олимпиадата в Сочи днес България ще бъде представена и от две дами. Теодора Малчева ще се пусне на спринта при жените, а освен нея в същото ски бягане ще видим и Антония Григорова-Бургова, която започва надпреварата последна.

Малчева е единствената що-годе добре класирана до момента българска представителка на Олимпиадата в Сочи, благодарение на 53-то й място на състезанието за Световната купа, предават от ПИК.