Владимир Каролев се опитвал да защити правата на ромите в България

Див екшън се разигра в студиото на ТВ7. По време на записа на предаването "Пряка демокрация" между гостите Владимир Каролев, Стефан Гамизов и Илиан Тодоров избухнал ожесточен спор. Тримата били поканени в медията, за да дискутират проблема за ромите в България. В един момент обаче Каролев и опоненстите му се разгорещили дотолкова, че започнали да си разменят обидни реплики.

[caption id="attachment_265759" align="alignleft" width="300"]Владимир Каролев участва в екшън в ТВ7 Владимир Каролев участва в екшън в ТВ7[/caption]

Владимир Каролев упорито се опитвал да защити мургавелковците, което никак не се харесало на Гамизов и Тодоров. Двамата заедно започнали да го атакуват и в един момент ситуацията аха да стигне до бой. Това наложило водещата на предаването Юлияна Дончева буквално да застане като щит между разбеснелите се гости в студиото. Това обаче изобщо не успокоило гневните мъже.

В един момент Владимир Каролев дотолкова се ядосал, че напуснал студиото и поискал да си ходи. Докато вървял към изхода обаче Каролев не забелязал камерата, намираща се над него и ударил главата си в нея. Ударът бил толкова жесток, че очилата на Каролев паднали от лицето му и се строшили, предават от БЛИЦ.