Камен Донев е недоволен от отношението към себе си

Камен Донев обмисля да напусне България завинаги. Един от най-изтъкнатите ни актьори е разочарован от отношението, което получава към себе си най-вече от страна на колегите си. Камен Донев разкрива, че голяма част от останалите актьори открито го обиждат, че се интересува единствено от парите и прави спектакли единствено и само с цел да спечели.

[caption id="attachment_265731" align="alignleft" width="300"]Камен Донев обмисля да емигрира от България Камен Донев обмисля да емигрира от България[/caption]

Донев неведнъж е споделял пред приятелите си, че сериозно е намисли да се махне от България, тъй като му дошло до гуша да обяснява на всеки защо прави такива спектакли. Актьорът е разочарован от факта, че колегите му го наричат евтин популист и не спират да клюкарят какви пари изкарва от един спектакъл, каква кола кара и какъв телефон притежава.

Камен Донев не крие, че не смята за продажно да прави спектакли, които се харесват на масовия зрител. Нито пък не смята да се срамува заради това, че пълни зала 1 на НДК. "Не е нормално да се изтъква като продажност факта, че хората оценяват труда ти", недоумява Камен Донев. Търпението му съвсем се изчерпало, когато се натъкнал на свои колеги в столично кафе, които се направили, че не го виждат, научиха от ПИК.

Припомняме ви, че Камен Донев нашумя с моноспектакъла "Възгледите на един учител за народното творчество".