Стефан Данаилов съжалява, че е подкрепил Ивайло Калфин за президент

Стефан Данаилов направи на нищо Ивайло Калфин и проекта АБВ. В емоционална реч по време на конгреса на БСП по-рано днес бившият кандидат за вицепрезидент остро разкритикува действията на Георги Първанов и отцепниците от АБВ. Обичаният български актьор отговори по категоричен начин на намерението на АБВ да се състезават на изборите срещу доскорошните си съпартийци и съмишленици.

[caption id="attachment_265693" align="alignleft" width="300"]Стефан Данаилов разплака Сергей Станишев Стефан Данаилов разплака Сергей Станишев[/caption]

Ламбо лаконично заяви "Къде сме ние напред, къде са те. Къде ще тичат?", разпалено обяви звездата. С което изправи на крака цялата зала. Стефан Данаилов не пропусна да коментира и общото му явяване с Калфин на последните президентски избори. "Тогава говорех единствено за Калфин, акцентирах на неговите качества. Сега се чудя дали аз съм бил старият глупак", сподели Стефан Данаилов.

Актьорът разкри още, че напълно подкрепя Сергей Станишев и начина, по който ръководи партията, както и Пламен Орешарски и политиката му към страната. "Бях повлиян от обидите "червен боклук" и до юни смятах, че вземането на властта е грешен ход. Сега съм наясно, че това е правилното решение", откровен бе Стефан Данаилов. С което разплака Стаишев, видяха от БЛИЦ.