Наглият крадец отмъкнал чантата на жена с цялата й заплата в нея

В истински герой се превърна един от играчите от националния ни отбор по волейбол. Мартин Божилов, който е и либеро на волейболния шампион на България, е предотвратил кражбата на дамска чанта като е успял да спре нагъл крадец. Случката се е разиграла малко по-рано днес в столичния квартал "Красна поляна". Лично Божилов е разказал за случилото се пред сайта zadupnitsa.com.

[caption id="attachment_265632" align="alignleft" width="300"]Мартин Божилов спипа крадец Мартин Божилов спипа крадец[/caption]

Волейболистът е споделил, че е отивал да гледа волейболната среща между "Славия" и "Нефтохимик". Както се бил запътил към стоянката на такситата чул глъчка, в която някой се развикал "Крадец, крадец!". Божилов се огледал и видял право към него да тича доста мургав мъж, който, по думите му, си личало, че е от малцинствата. В ръцете си беглецът държал дамска чанта.

Волейболистът реагирал незабавно и спънал мургавелкото. Наглият крадец паднал на земята и изтървал плячката си. Мъжът обаче станал набързо и успял да избяга, но без чантата на жертвата си. В която била цялата й заплата, научиха от ПИК.