Надежда Куцкова беше зверски пребита навръх Новогодишната нощ

Един от убийците на свекървата на Нели Куцкова - Надежда Куцкова - Велик Корчев, е имал престижна работа в София, твърдят близките му. Според тях 26-годишният мъж, който пристигнал от Благоевград в столицата преди около две години, в началото успял да се уреди на хубава работа с добра заплата. Напоследък обаче никой, нито семейството, нито приятелите му поддържали някакъв контакт с него. Затова и нямат идея как Велик е стигнал до това положение.

[caption id="attachment_265334" align="alignleft" width="300"]Убийците на Надежда Куцкова ще бъдат изправени пред съда Убийците на Надежда Куцкова ще бъдат изправени пред съда[/caption]

Родителите на убиеца на Надежда Куцкова са разведени. Баща му е от Кресна, а майка му в момента живее в чужбина, където и работи. Веднага щом е разбрала за ареста на Велик, както и за сериозните обвинения срещу него, жената е стегнала багажа си за България, разкриват роднини пред БЛИЦ.

Припомняме ви, че Велик Корчев е един от задържаните за убийството на 85-годишната Надежда Куцкова. Възрастната жена беше зверски пребита на 31 декември миналата година от Велик и съучастникът му Станислав Маламов. Двамата са нахлули в дома на старицата с цел грабеж. Корчев е криминално проявен, има две присъди за разпространение на наркотици и грабеж.