Шефката на временната анкетна комисия "Христо Бисеров, Бойко Борисов и Бисер Миланов-Петното" заяви, че са останали скрити по желание на ГЕРБ

Христо Бисеров може да бъде привикан от Временната анкетна комисия, сформирана, за да разследва връзките и отношенията му с Бойко Борисов и Бисер Миланов, по-известен като Бисер Петното. Това беше обявено лично от Сияна Фудулова - шефката на комисията, в интервю за Българското национално радио.

[caption id="attachment_265254" align="alignleft" width="300"]Комисията ще реши за Христо Бисеров Комисията ще реши за Христо Бисеров[/caption]

С думите си Фудулова заяви още намеренията на комисията да стигне до дъното на историята и да разкрие истинските лица на тримата замесени в скандала. "Време е най-после да вдигнем завесата", призова председателката на комисията. И допълни, че няма да пести усилия да провери всички обстоятелства и факти около обвиненията.

Фудулова разкри още, че комисията е останала скрита по изричното желание на депутатите от ГЕРБ. Призоваването на Христо Бисеров пък ще бъде обсъдено от всички членове на Комисията и ако от това има смисъл, той ще бъде привикан, научиха от БЛИЦ. Фудулова призна още, че първото й заседание ще бъде утре, а на него ще се обсъдят правилата за функционирането й.