И Гена Трайкова напуска редиците на медията?

Напоследък все по-усилено се носи мълвата, че още един култов журналист напуска редиците на bTV.

Става въпрос за продуцента и водещ на централната емисия новини Гена Трайкова. Твърди се, че тя ще е следващата, която ще бие шута на медията и ще се влее в редиците на конкурентната Нова тв. До момента bTV напуснаха емблематични лица като Миполюба Бенатова, Ани Салич, Ани Цолова и Виктор Николаев.

[caption id="attachment_264996" align="alignleft" width="300"]И Гена Трайкова напуска редиците на медията? И Гена Трайкова напуска редиците на медията?[/caption]

За момента екранният партньор на Гена Трайкова – Венелин Петков е заявил твърдо, че остава в bTV. На въпрос на вестник „Труд” дали е вярна мълвата, че е получила оферта от конкурентната медия, Гена Трайкова отговаря, че пазарът на труда е отворен и всеки може да избира свободно къде да продължи творческия си път. Според нея в това няма нищо лошо, тъй като това е двигателят за направата на по-стойностна продукция.

Телевизионерката заявява, че за фаталните 13 години стаж в bTV, е получила всички шансове за това, което е искала да направи и продължава да ги получава. Запитана дали не мечтае за собствено предаване, Трайкова заявява категорично, че не се вижда в такава роля и допълва, че истинско удоволствие й доставя работата, която върши на терен. Така и не става ясно обаче дали новинарката е получила оферта от Нова тв и какъв е бил отговорът й, пише pik.bg.