Разказа виц за конкурентите

Въпреки тежките зимни условия, председателят на БСП Сергей Станишев успя да отиде край село Гроздево (местността Шерба) в община Долни Чифлик, за да почете паметта на четиримата загинали преди 71 години партизани от четата "Народна дума".

Станишев подчерта, че няма какво повече да каже за АБВ, но ще разкаже достатъчно изчерпателен виц по темата. Вицът гласеше, че фен на БСП протестирал пред централата на АБВ с бял лист. От там го попитали защо на листа не пише нищо, а той отговорил, че не пише, тъй като всичко е ясно.

[caption id="attachment_264969" align="alignleft" width="300"]Станишев разказа унизителен виц за АБВ Станишев разказа унизителен виц за АБВ[/caption]

Лидерът на партията столетница бе категоричен, че основната задача, която стои пред тях е недопускането на партията на Борисов да се върне отново на власт, допълвайки, че това е национална отговорност на управляваната от него партия.

Станишев заяви, че именно БСП се е противопоставила на „отровния модел” на ГЕРБ за плячкосване през годините на тяхното управление. Макар да знаел, че освобождаването на страната от диктатурата Цветанов и Борисов няма да е лесно, задачата се оказала по-трудна от очакваното, подчерта председателят на червените. Той обаче заяви, че трудностите не ги отказват и те ще възстановят държавата „тухла по тухла”. Предстои през следващите няколко месеца правителството да предложи антимонополистки закони, които ще създадат условия за нормална конкуренция и държавата ще започне да „отлепва”, пише Блиц.