И Виктор Николаев се намеси в спора

Бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов замеси водещата на сутрешния блок на Нова тв Ани Цолова в скандал.

В телефонно включване от Виена, където е на посещение в момента Цветанов заяви, че не може да си представи, че основната цел на вътрешния министър Цветлин Йовчев е да извърши проверка на всички операции, провеждани от предшественика му и неговия екип. Той недоумява как могат да бъдат проверени всички 1 300 операции, които са проведени във времето, в което е ръководил вътрешното министерство.

[caption id="attachment_264750" align="alignleft" width="300"]И Виктор Николаев се намеси в спора И Виктор Николаев се намеси в спора[/caption]

Дясната ръка на експремиера коментира, че преди време бе изнесена информация, че са подслушвани и журналисти, сред които и Ани Цолова и веднага побърза да я отрече.

Цветанов изрази опасения за начина, по който опозицията контролира специалните разузнавателни средства и допълни, че всичко отговаря на начина, по който бе подслушван дома на Борисов в Банкя. Ани Цолова реагира изключително остро на твърденията на Цветанов и подчерта дебело, че името й не е фигурирало в списъците с подслушваните журналисти. Ексвътрешният министър обаче я контрира, че то е излязло в жълтите вестници.

Екранният партньор на Ани – Виктор Николаев не се стърпя и също взе отношение по заформилия се спор като попита Цветанов да не бърка изнесената с неизнесената информация, пише pik.bg.