Скандал за пари тресе „Под прикритие“

Гласувайте за статията

Ивайло Захариев прибира пет пъти по-малко от Захари Бахаров

Жесток скандал е на път да разтресе сериозно „Под прикритие“. Оказа се, че хонорарите на големите звезди в поредицата изобщо не са равностойни. А това никак не се харесвало на ощетените.

Скандал за пари тресе "Под прикритие"

Скандал за пари тресе „Под прикритие“

Източници от екипа издават, че един от актьорите успял да се сдобие със списъка с хонорарите на всеки и го разпространил сред колегите си. От него става ясно, че
Ивайло Захариев е сред най-прекараните. Звездата, който играе ролята на ченгето Мартин, прибира едва 1200 лева на епизод. За разлика от него останалите звезди в поредицата се подписват срещу пет пъти по-големи суми. Захари Бахаров, Мариан Вълев и Михаил Билалов, които играят съответно Иво Андонов, Куката и Джаро вземат по 6 бона на епизод.

Захариев съвсем откачил, като видял, че Бойко Кръстанов и Явор Бахаров, които имат доста по-малки роли от неговата, прибират същия хонорар като него. Екранният Шмекер обаче няма какво да направи, тъй като в договора на всеки един участник в „Под прикритие“ има клауза, според която при неочаквано напускане се дължи неустойка от 50 хиляди лева. Така че Захариев ще не ще, ще трябва да си замълчи, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар