"Почувствах се сякаш падам от небостъргач", разкри измамената жена

Валери Трирвельор най-накрая проговори за изневярата на вече бившата си половинка - президента на Франция Франсоа Оланд и последвалата от това раздяла. Измамената жена разкри, че се е почувствала сякаш пада от небостъргач, когато научила за предателството на любимия й.

[caption id="attachment_264739" align="alignright" width="204"]Валери Трирвельор за пръв път проговори за изневярата на Франсоа Оланд Валери Трирвельор за пръв път проговори за изневярата на Франсоа Оланд[/caption]

В откровено интервю за списание "Paris Match" Валери разкрива истинските си чувства, след като научила, че френският държавен глава, с когото деляла постеля от години, има връзка с актрисата Жюли Гайе. Трирвельор споделя още, че била чувала слуховете за аферата на половинката им, но не им обърнала никакво внимание. Едва когато пикантната новина гръмнала и по медиите, Валери осъзнала, че Оланд я мами.

Шумът на журналистите около вече бившата двойка направила раздялата им още по-трудна, научиха от БЛИЦ. Въпреки трудния период обаче Валери е категорична, че ще продължи да се занимава с благотворителната си дейност за различни организации.