Старата любов ръжда не хваща

Ани Цолова и Виктор Николаев, които са водещи на сутрешния блок на Нова тв, се подиграха жестоко с Бойко Борисов и Яне Янев.

Двамата отбелязаха категорично, че старата любов ръжда не хваща. Соленият майтап бе по повод вчерашното посещение на Яне Янев при председателя на ГЕРБ Бойко Борисов. Според разпространената информация, поводът за посещението на Янев при Борисов е компромат за съдия Веселина Тенева. Лидерът на РЗС е предоставил любезно на Борисов компроматите, с които разполага.

[caption id="attachment_264479" align="alignleft" width="300"]Старата любов ръжда не хваща Старата любов ръжда не хваща[/caption]

След като Виктор Николаев гордо отбеляза в ефир, че старата любов не хваща ръжда, първоначално колежката му Ани Цолова си замълча тактически. Само няколко секунди по-късно обаче тя изригна с думите, че си спомня как лидерът на РЗС е искал да уволнява Бойко Борисов преди време. Веднага след това, Ани се извини, че е „толкоз зла”, пише pik.bg.

Това обаче не е първият път, в който политически противници „стоплят отношенията”. Съвсем наскоро същата демонстрация направиха и председателя на „България без цензура” Николай Бареков и лидера на националистическата партия „Атака” - Волен Сидеров. Докато Бареков обиждаше Волен, че е „пудел” и какво ли още не, накрая заяви, че той е единственият мъж в политическия живот на страната.

Повод за това стана фактът, че единствено Волен Сидеров му обърна внимание малко преди да влезе на КСНС (Консултативния съвет по национална сигурност), който се проведе на 20 ноември, миналата година.