Младен Михалев - Маджо бе хванат в крачка на тайна среща в елитен столичен ресторант

Определяният като един от най-големите мафиоти у нас Младен Михалев - Маджо бе щракнат от репортер на "Пик.бг" как влиза в елитно столично заведение - става дума за луксозния ресторант "Амстердам". Там той има тайна среща, на която присъстват видни представители на кръга "Монтерей", сред които ген. Любен Гоцев и Виктор Вълков. На мистериозната сбирка присъства и вицепрезидентът на БФС Михаил Касабов.

Според информаторите на събитието, ВИП-овете са настанени на специално място в ресторант "Амстердам", така че да са далече от хорските очи - масата на която се състои тайната среща е отделена с пердета и никой не вижда какво се случва там.

[caption id="attachment_264438" align="alignright" width="300"] Младен Михалев - Маджо[/caption]

Маджо пристига в заведението ескортиран от две лимузини, като той излиза от брониран "Мерцедес" S класа с много нули в регистрационния номер. По-късно четирима от охранителите му пазят отпред, докато той и ВИП приятелчетата му се срещат.

След края на разговорите Младен Михалев напуска познайниците си, излизайки през централния вход на ресторант "Амстердам".

От Razkritia.com припомняме, че тайната среща се състои само седмица, след като ген. Любен Гоцев бе опериран от херния в столичната Военна болница. Любопитен факт е, че той бе изписан и отново изглежда духовит, след като намира сили да се шегува. Не се и съмняваме, че Маджо се е посмял от сърце на шегите му.