Лидерът на "България без цензура" заяви, че иска да привлече към редиците на партията си човек от парламентарната група на червените

Николай Бареков упорито продължава своята война срещу управляващите. В ексклузивен коментар за агенция ПИК лидерът на "България без цензура" заяви в прав текст намеренията си да отмъкне още един поддръжник на Коалиция за България, за да го привлече към редиците на собствената си партия.

[caption id="attachment_264366" align="alignleft" width="300"]Николай Бареков ясно декларира намеренията си да открадне още хора от БСП Николай Бареков ясно декларира намеренията си да открадне още хора от БСП[/caption]

Става въпрос за едно от ключовите лица на "червените" - народният представител Румен Йончев. В желанието си да накара Йончев да оттегли подкрепата си от БСП, Бареков в прав текст обвини лидерът на партията - Сергей Станишев, че е виновен за изключването на партията му Земеделски народен съюз, а и на самия него от редиците на ЕНП.

"Именно провалът на Станишев в управлението на България стана причина депутатът Румен Йончев да бъде изключен от ЕНП", категоричен е бившият изпълнителен директор на ТВ7. И продължи с думите си, обявявайки, че се надява самият Йончев да преосмисли оставането си в парламентарната група на червените и да се присъедини към "България без цензура". "Той трябва да напусне БСП, защото е необходим на нас, като човек, който да се противопостави на скандалните назначения на новата тройна коалиция", без грам смущение обяви намеренията си Бареков.

След което обаче побърза да добави, че България без цензура подкрепя БСП в опозицията срещу ГЕРБ.