Лидерът на Атака се нахвърли и върху полицията, задето съдействала на окупаторите

Волен Сидеров за пореден път се изцепи с изказване. Лидерът на Атака поиска от вътрешния министър Цветлин Йовчев да разпореди незабавното арестуване на студентите, окупирали ректората на Софийския университет. Според скандалния народен представител, действията на младежите са в абсолютен разрез със закона и трябва да бъдат санкционирани със съответните мерки. Конкретно - с пращането на недоволните студенти в затвора.

[caption id="attachment_264304" align="alignleft" width="300"]Волен Сидеров с поредната изцепка Волен Сидеров с поредната изцепка[/caption]

Сидеров е заявил исканията си в отворено писмо до министъра на вътрешните работи. В него лидерът на националистите изказва и неодобрението си от действията на органите на реда, обвинявайки ги в прав текст, че съдействат на протестиращите студенти.

Недоволството на Сидеров е породено от факта, че полицията вече трети ден не предприема нищо, за да изгони окупаторите от Ректората на най-старата Алма Матер. "за скалъпеното обвинение срещу мен действаха светкавично, а сега не помръдват", беснее националистът. Лидерът на Атака е категоричен, че от окупацията на СУ няма да произлезе нищо хубаво, а напротив - страната ни ще бъде докарана до състояние на анархия и хаос, предават от ПИК.