На комика му писна всяка вечер Дългия нарочно да закъснява, за да му взема от аудиторията

Войната в ТВ ефира между Любо Нейков и Слави Трифонов започна да взема все по-застрашителни размери. След като Дългия вече месеци умишлено бави края на "Шоуто на Слави", за да навлиза в ефирното време на комика и неговото "Голата истина", Нейков най-накрая отвърна на удара.

[caption id="attachment_264140" align="alignleft" width="300"]Любо Нейков се заяде със Слави Трифонов Любо Нейков се заяде със Слави Трифонов[/caption]

Бившият член на екипа на Трифонов реши да започне да се гаври с бившия си шеф заради постоянните му опити да му краде от аудиторията, бавейки нарочно старта на "Голата истина". Докато до сега в анонса за предаването си Любо винаги обясняваше, че зрителите могат да го гледат веднага след "Шоуто на Слави", от няколко дена звездата е сменил подхода си.

В четвъртък комикът обяви, че предаването му започва малко преди Генка Шикерова и Косьо Караджов. Очевидно намеквайки за твърде късния час, който може да си съперничи с ранния старт на сутрешния блок на бТВ, на който са водещи именно Генка и Косьо. Снощи пък Любо призова зрителите да го гледат веднага преди Антон Хекимян, предават от ПИК.

Интересно каква ли ще бъде реакцията на Дългия, чудят се форумци?