В последните си мигове музикалната легенда й пишел на листчета "Не плачи, а пей!"

Ева Найденова, съпругата на починалия преди няколко седмици Георги Найденов-Гого от Фамилия Тоника за пръв път проговори за починалия си съпруг. В откровено интервю за бТВ скърбящата Ева разкри, че е убедена какво точно е разболяло обичания изпълнител.

[caption id="attachment_264120" align="alignleft" width="300"]Ева разплака всички с изповедта си за Гого Ева разплака всички с изповедта си за Гого[/caption]

По думите й в дома им имало голяма, кристална купа - награда от музикален фестивал в Полша. Призът тежал около 30 килограма, а един ден най-ненадейно какпък му се счупил. Без някой да го е докосвал. В последствие мистериозно изчезнала и основата му. Ева е убедена, че става въпрос за черна магия, направена на Гого, която влязла в дома им заедно с кристалната купа. "Как иначе се обясняват тези явление", отговори Ева на въпроса на водещата Петя Дикова дали вярва в подобни неща.

Вдовицата разкри още, че в последните си мигове Гого правел всичко възможно, за да я утеши. И въпреки, че вече не можел да говори, певецът й написал на листче "Не плачи, а пей", през сълзи споделя Ева. Изпълнителката разкрива още, че, за да я предпази в тежкия момент, Гого я накарал да излезе от стаята секунди преди да почине.

"Надхитри ме. Накара ме да изляза от стаята, за да си отиде", разказа Ева, предават от ПИК.