Големият мъжкар се отказа от битката за живота си

Големият актьор Джоко Росич е на път да се откаже от най-важната битка – тази за живота си.

Оказа се, че туморът, който бе открит в мозъка му, е злокачествен. Това сочат резултатите от хистологичните изследвания, които му бяха направени преди няколко дни. Именно поради тази причина Джоко изгуби желание да се бори. Към момента той е на апаратно дишане. В малкото мигове, в които големият актьор идвал в съзнание, показвал категорично, че няма никакво желание за борба.

[caption id="attachment_264037" align="alignleft" width="300"]Големият мъжкар се отказа от битката за живота си Големият мъжкар се отказа от битката за живота си[/caption]

Припомняме, че в началото на тази седмица той претърпя тежка операция, която продължи повече от пет часа. След като дъщеря му Ирина научила, че състоянието на баща й е безнадеждно, се прибрала по спешност в България. Запознати посочват, че от две десетилетия дъщеря му живее в Щатите и за това време не се е прибирала нито веднъж в България. Само седмица преди да бъде подложен на тежката операция, Джоко събрал приятели и ги почерпил с курбан.

Големият мъжкар обаче не обелил нито дума за това, че малко преди това бил „застрелян от упор” с жестоката вест, че страда от тумор в мозъка. След операцията Джоко получил обичайните за подобни интервенции кръвоизливи. За щастие резултатите от скенера сочат, че няма сериозни изменения в главния мозък, пише pik.bg.