Новата схема предлага бърза печалба срещу само 50 лева инвестиция

Нова финансова схема обещава бързо забогатяване срещу минимална инвестиция. Компанията Save Company International (SCI), която действа основно в Пловдив, вече е успяла да събере над 50 000 последователи, които се надяват бързо да натрупат пари.

[caption id="attachment_263675" align="alignleft" width="300"]Собствениците на компанията Собствениците на компанията[/caption]

Схемата е проста - фирмата предлага отстъпка при пазаруване и сериозни печалби като единственото условие е да се закупи членска карта на стойност 50 лева. Минимум. Който има желание да натрупа състояние по-бързо, трябва да влезе с доста по-сериозна сума от порядъка на 600 до 3000 лева. Уловката е, че за да бъде на плюс в цялата работа, трябва да привлече към схемата още минимум петима души. Които пък трябва да убедят нови и нови ентусиасти и така всички да са на плюс, обясняват схемата "Труд".

Основатели на компанията са пастор Светослав Петров и Станчо Рангелов. Те са категорични, че в основата на идеята им стои американски опит в маркетинга и че не мамят никого. Нещо повече, ако се вярва на думите им, част от рекламните им лица вече са постигнали забележителни резултати и са с месечен доход от над 25 000 лева. Освен последователите, двамата имат и над 7000 бизнес партньори, инвестирали по 600, 1800 и 3000 лева, научиха от БЛИЦ.