Бившият депутат е решил да направи алтернативна националистическа партия с прокудени от "Атака"

В последните седмици името на Волен Сидеров е сред най-обсъжданите в медийното пространство. Лидерът на Атака предизвика международен скандал с поведението си на летище Варна, а бившият депутат от партията Павел Чернев не пропусна да коментира поредната изцепка на националиста.

[caption id="attachment_263353" align="alignleft" width="300"]Павел Чернев изригна срещу Волен Сидеров Павел Чернев изригна срещу Волен Сидеров[/caption]

В откровено интервю за Агенция ПИК Чернев изригна срещи бившия си лидер, наричайки го в прав текст страхливец. "Не остана нищо от имиджа му. Бяхме пред директен сблъсък, а той се покри, защото е страхлив", заяви Чернев. Съквартирантът от последния сезон на ВИП Брадър разкри още, че възнамерява да направи националистическа партия, която да е алтернатива на Атака.

Ексдепутатът обяви, че подготвя национално обединение, за което се водят преговори от доста време. В него участие ще вземат не само бивши атакисти, но и много други като ВМРО. Бившият народен представител от Атака и бивш член на партията е категоричен, че отношенията му със Сидеров са изключително лоши и няма да как да се подобрят. Той припомни, че в началото Волен е декларирал, че не желае да се възползва от скъпите коли и луксовете, идващи от статута му на депутат.

Това обаче се променило след като се хванал с Деница Гаджева.