Фактът, че се стопяваме с осем души в час, предизвика истински хаос в онлайн пространството

Една новина предизвика истински взрив в онлайн пространството. Става въпрос за твърдението на специалисти демографи, че българите се стопяват като нация и страната ни ще изчезне в следващите сто години.

[caption id="attachment_263311" align="alignleft" width="300"]Топим се с осем души в час Топим се с осем души в час[/caption]

Твърденията на експертите, че се стопяваме със скорост осем души в час, особено много засегна една българка, която реши да изкаже публично недоволството си от този факт. Както и от факта, че очевидно голяма част от българите не се трогват от този факт. Репортерката на Offnews Милена Дойчева не крие разочарованието си от безразличието на сънародниците си към загиващата ни нация.

Журналистката не крие кой според нея е най-големият проблем на българското общество. Дойчева е категорична, че ако България не се отърве от хората, чиято единствена цел е да трупат повече и повече пари. "Това е основният проблем на българите - страдаме от огромната жажда на определени хора за пари", категорична е репортерката.

От горчивите й думи става ясно, че според нея всички сме роби. Роби на Топлофикация, на енергото, на банките. Целият й горчив анализ можете да видите ТУК.