Лидерът на "Атака" скачал върху мобилния телефон на служител на летището

Нови, скандални разкрития за поведението на Волен Сидеров на летище Варна са на път да взривят още по-голям скандал. 39-годишният Петър Машев - ръководител на смяната по сигурността на летището в морската ни столица, е дал показанията си за случилото се във въпросния 6 януари. От думите на Машев става ясно, че Сидеров не само е обиждал служителката на френското посолство, ами се е нахвърлил с грозни и цинични думи и към самия него.

[caption id="attachment_263190" align="alignleft" width="300"]Нови разкрития за Волен Сидеров и летище Варна Нови разкрития за Волен Сидеров и летище Варна[/caption]

"То кого ще снимаш бе, гологлаво....", крещял разбеснелият се Волен срещу Машев. След което грабнал телефона от ръцете му, хвърлил го на земята и започнал да го чупи с тока на обувката си. Машев разкри, че е имал намерения да повика подкрепление, а не да снима лидера на Атака. Разбеснелият се националист обаче скъсал връзката на пропуска му и си го прибрал в джоба, отказвайки да му го върне. "Къв пропуск бе, изчадие долно!", беснеел развихрилият се Сидеров.

След като Машев се опитал да измъкне служебния си пропуск от джоба на Волен, той бил брутално изблъскан от мъжагите, охраняващи лидера на Атака. Пропускът на мъжа и до днес не е върнат, научиха от ПИК.