Снимките разкриват със сигурност коя е жената, придружавала Сидеров на воаяжа в Париж

Нови пикантни снимки на Волен Сидеров от тузарския хотел "Джордж Пети" в Париж са на път да взривят мрежата. От кадрите става напълно ясно коя е мистериозната спътничка на лидера на Атака по време на воаяжа му във френската столица.

[caption id="attachment_263157" align="alignleft" width="300"]Волен Сидеров и Капка Георгиева Волен Сидеров и Капка Георгиева[/caption]

Както razkritia.com писа преди време, това е вече бившата му съпруга Капка Георгиева, която по онова време все още се е ползвала с привилегиите на госпожа Сидерова. Една от които без съмнение е почивка в луксозния хотел, където една нощувка в баровския апартамент, който са обитавали, е 5000 евро. Неслучайно "Джордж Пети" се води и един от най-скъпите европейски хотели.

Самата Капка с удоволствие позира за снимките, които най-вероятно й прави самият Сидеров. Пътуването е само седмици преди двамата да се разведат. Именно затова част от онлайн потребителите коментират, че именно Капка е пуснала фотосите в интернет пространството. "Отмъщава си просто. Понеже Волен я заряза заради по-млада от нея", е сред най-честите коментари на форумци, видяха от ПИК.

[gallery link="file" ids="263158,263159,263160,263161,263162,263163"]