Майката на прегазената от пияния таксиджия Съни смята присъдата му за несправедлива

Мирослава Асенова, майката на прегазената от пияния таксиджия Станислава Асенова-Съни, е разочарована от малката присъда, която получи убиеца на детето й. Минути след края на делото почернената жена заяви пред камерите на медиите, че Михаил Куртев заслужава да лежи много повече заради смъртта на дъщеря й и на шестгодишната Елена, както и заради останалите 11 човека, които прати в болница.

[caption id="attachment_263133" align="alignleft" width="300"]Майката на прегазената Съни е недоволна от присъдата на Михаил Куртев Майката на прегазената Съни е недоволна от присъдата на Михаил Куртев[/caption]

Мирослава припомни, че Куртев е хващан да шофира пиян още на 20-годишна възраст. "Той е един долнопробен пияница и убиец", изплака жената. "Отнел е живота на двама, осакатил е още 11 и получава едва девет години. Това е смешно!", бясна е почернената майка.

Асенова разкри още, че след произнасянето на присъдата, при излизането си от съдебната зала Куртев й е изказал съболезнования. "С какво право ми говори! Това беше толкова фалшиво и неестествено", реди Мирослава.

Припомняме ви, че на 10 юли миналата година Куртев се взрява с таксито си със 100 км/час в автобусна спирка на "Цариградско шосе". Вследствие на удара 11 човека бяха в болница с тежк травми, а 25-годишната Станислава Асенова и шестгодишната Елена загинаха. По-рано днес шофьорът-убиец Михаил Куртев, за когото се доказа, че е шофирал пиян, беше осъден на девет години затвор, предават от БЛИЦ.