В кулоарите на парламента прехвърчаха искри между националиста и Диков

Броени минути след 10 ч. председателят на „Атака” Волен Сидеров напусна сградата на парламента.

Той си взе връхната дреха и си тръгна най-невъзмутимо в компанията на атакиста Димитър Димов. Припомняме, че в първия си работен ден след дългата коледна ваканция, народните избраници започнаха с обсъждането на казуса „Сидеров”. Направи впечатление, че всички народни избраници от националистическата партия се явиха в залата, начело с лидера им.

[caption id="attachment_263037" align="alignleft" width="300"]В кулоарите на парламента прехвърчаха искри между националиста и Диков В кулоарите на парламента прехвърчаха искри между националиста и Диков[/caption]

В кулоарите на Народното събрание последва сблъсък между Волен Сидеров и водещият на предаването „ДикOFF” по Нова тв – Сашо Диков. Той засипа с цял куп въпроси лидера на „Атака”, започвайки с това дали ще се скрие като „мижитурка” зад имунитета си. Разбира се Сидеров не му остана длъжен и отговори в типичния си стил с контравъпрос, питайки го защо го обижда. Веднага след това Сидеров „застреля” Диков и с въпроса откъде разполага с толкоз много пари, че да купи толкоз скъп джип на дъщеря си.

Очакваше се депутатите на Сидеров да дадат имунитетите си вкупом в знак на протест срещу искането на прокуратурата за отнемане на имунитета на лидера им. Подобно нещо обаче не се случи. Това искане постъпи в деловодството на парламента след скандала, който се разигра по време на полета София-Варна и продължи на летището в морската столица. Шопов бе категоричен, че в партията не е обсъждано всички да са откажат от имунитета си в знак на протест, пише Блиц.