Направи решителна крачка навръх Нова година

Водещият на предаването „Нека говорят” – Росен Петров направи нещо неочаквано.

Той изненада всички с решението си да сложи край на ергенския живот и да предложи брак на своята приятелка Карина. От близкото му обкръжение твърдят, че известният ерген се решил на съдбовната крачка навръх Нова година. Вестник „Ретро” отбелязва на страниците си, че предложението му за брак дошло изненадващо дори и за Кари, която успя да завладее изцяло сърцето му през миналата пролет.

[caption id="attachment_262478" align="alignleft" width="300"]Направи решителна крачка навръх Нова година Направи решителна крачка навръх Нова година[/caption]

Запознати твърдят, че Росен Петров спазил традициите – първо я поискал от баща й, след което сложил официално бижуто на ръката й и я попитал дали иска да се омъжи за него. Водещият спазил всички традиции, за да покаже на семейството на избраницата си, че намеренията му към нея са повече от сериозни. Двамата отпразнували Коледа при семейството на Карина в Шумен. Негови приятели твърдят, че Росен планира да скъса с ергенлъка още от лятото и за разлика от бившия си шеф Слави Трифонов, винаги е искал да създаде семейство и деца, но така и не намирал подходящата жена, с която да сподели живота си.

Припомняме, че предишната му сериозна връзка бе с балерината Зарина, на която също предложи брак, при все че тя има дете от друг мъж. Двамата бяха сгодени в продължение на две години, но така и не се стигна до сватба, пише pik.bg.