"Връщат ни в каменната ера, какво е това безобразие", беснеят разочаровани потребители

МТел за пореден път показаха, че за сериозният отлив на клиенти от компанията им си има много основателна причина. Хиляди потребители пропищяха навръх Нова година от безобразната липса на връзка в мрежата на мобилния оператор.

[caption id="attachment_261830" align="alignleft" width="300"]Клиенти на МТел пропищяха от оператора в новогодишната нощ Клиенти на МТел пропищяха от оператора в новогодишната нощ[/caption]

Гневните граждани недоволстват, че не са имали никаква възможност да се свържат с близките си навръх празника, тъй като услугата просто не е била налична. "Пълна подигравка! От МТел явно са решили да се гаврят с клиентите си. За поредна година не успявам да се свържа нормално по телефона", беснеят хората. Кристиян иванов от столичния квартал "Младост" разкрива, че е успял да набере майка си едва на 20-я опит.

Борислав Антонов също се оплака, че над половин час е било невъзможно да се свърже с когото и да е, разкриват от агенция ПИК. Журналисти от агенцията също са опитали да се възползват от услугите на мобилния оператор в първите минути на 2014, но безуспешно.

"Връщат ни в каменната ера. Време е да покажат, че наистина са европейска компания, а не само да претендират за това", коментират форумци. И добавят, че ако от МТел продължават да се излагат по този начин, ще преминат към услугите на друг мобилен оператор.