Животът на репортера на Нова буквално висял на косъм, издават от болницата

Васил Иванов, един от топ журналистите на Нова телевизия, се е разминал на косъм със смъртта. Шокиращата новина беше потвърдена от болницата, в която известният журналист е претърпял животоспасяваща операция дни след рождения си ден на 10 декември. От корема на Иванов са били изтеглени около седем литра течност, а все още предстои една интервенция, която да изтегли и останалата течност.

[caption id="attachment_261607" align="alignleft" width="300"] Васил Иванов се е разминал на косъм със смъртта[/caption]

В момента състоянието на репортера е стабилно, но по време на операцията за живота му е имало реална опасност, издадоха медици. Причината се крие във факта, че от две години Иванов страда от чернодробна стеатоза, което всъщност е предшественика на чернодробната цироза. Заради сериозното заболяване, журналистът от години е на строг хранителен режим, от който са напълно изключени пикантните храни и алкохола, научиха от scandalno.net, цитирани от ПИК.

Заради операцията и престоя в болницата, предаването му "Разследване" ще бъде ръководено от колегата му Мартин Николов, издават от телевизията.